Πάτρα: Ενα αναμμένο καντήλι φαίνεται πως προκάλεσε την πύρινη κόλαση στην οδό Βενιζέλου

 

Ενα αναμμένο καντήλι φαίνεται πως ήταν η αιτία της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το βράδυ του Μ. Σαββάτου σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου στην οδό Βενιζέλου, στην Πάτρα  και προκάλεσε την ολοκληρωτική καταστροφή του διαμερίσματος , αλλά και ζημιές σε γειτονικά διαμερίσματα.

Η φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις 22:00 στο διαμέρισμα και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα. Αμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, που ενημερώθηκε από γείτονες , με αποτέλεσμα στο σημείο να φθάσουν 11 οχήματα με 19 άνδρες, ενώ στο συμβάν συνέδραμε και η ΕΛ.ΑΣ, εκκενώνοντας διαμερίσματα ακόμη και γειτονικών πολυκατοικιών, με την κυκλοφορία στο σημείο να διακόπτεται για περισσότερο από δύο ώρες.

Οι καπνοί από την φωτιά ήταν ορατοί ακόμη και από την Αρόη (φωτό)

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε όταν η ένοικος του διαμερίσματος μετέβη στην οικία της από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου για να ανάψει καντήλι με το Άγιο Φως και επέστρεψε στην εκκλησία για να παρακολουθήσει την Αναστάσιμη Λειτουργία.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)