Η Ρεάλ ξεπέρασε το «εμπόδιο» της Οσασούνα και περιμένει το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο

02/05/2021 | 16:20

 

 

Ο Σέρχιο Ερέρα έδειξε ικανός να.. κατεβάσει ρολά μέσα στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο», αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον τρόπο να νικήσει την Οσασούνα (2-0) και να… κρατήσει σταθερή την πίεση στην πρωτοπόρο, Ατλέτικο, μια αγωνιστική πριν τη μεγάλη «μάχη» των «ροχιμπλάνκος» στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

Στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο κρατήθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού –έστω και με άγχος- κατάφερε να νικήσει στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» την Οσασούνα με 2-0.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Σέρχιο Ερέρα, έκανε αρκετές και εντυπωσιακές επεμβάσεις, σταματώντας τις προσπάθειες των γηπεδούχων Ο Μιλιτάο κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ στο 76’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κασεμίρο διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με το «τρίποντο» αυτό, οι Μαδριλένοι έφτασαν στο +3 από την τρίτη της βαθμολογίας, Μπαρτσελόνα (αντιμετωπίσει την Κυριακή (02.05.2021) τη Βαλένθια στο «Μεστάγια»). Να αναφέρουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα οι Καταλανοί υποδέχονται την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα ματς που –υπό προϋποθέσεις- μπορεί να… ανεβάσει τη Ρεάλ στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε στη La Liga.

Από την άλλη πλευρά, η Οσασούνα παρέμεινε στους 40 βαθμούς και την 11η θέση, με τις ελπίδες για Ευρώπη να εξανεμίζονται.

https://www.newsit.gr/

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”