Ιωάννα Τούνη: «Έπιασε τον Μάη» με μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία

02/05/2021 | 14:05

 

 

Τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών αποφάσισε να εκμεταλλευτεί η Ιωάννα Τούνη για αυτό και αποφάσισε να «πιάσει τον Μάη» στα καταγάλανα νερά της θάλασσας.

Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας και influencer, επισκέφθηκε τα Σύβοτα και απόλαυσε τα κρυστάλλινα νερά που διαθέτει η περιοχή καθώς και το μαγευτικό τοπίο.

Φυσικά, το τοπίο αυτό δημιουργεί και το απόλυτο σκηνικό για την τέλεια φωτογραφία και η Ιωάννα Τούνη δε θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη αυτή την ευκαιρία.

Φορώντας το αποκαλυπτικό της μαγιό, βρήκε την κατάλληλη γωνία και πόζαρε με λάγνο βλέμμα.

Το αποτέλεσμα ήταν άκρως αισθησιακό ενώ όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία της συγκέντρωσε για ακόμη μια φορά χιλιάδες like και σχόλια.

«Καλό μήνα παιδάκια μου αγαπημένα! Κανένας άλλος εδώ μέσα που να έκανε μπάνιο στην θάλασσα σήμερα?» έγραψε στην λεζάντα. η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: «Έπιασε τον Μάη» με μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία

https://www.in.gr/

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Κι άλλο σοβαρό τροχαίο – Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη Γλαύκου και Ακρωτηρίου – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)