Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απάντησή της για την πρόσφατη κόντρα της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

 

 

Στο περιοδικό ΟΚ και την Κάλλια Καστάνη έδωσε συνέντευξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία απάντησε και σε ερώτηση για την πρόσφατη κόντρα της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τι γίνεται, γιατί είχε εκνευριστεί μαζί σου;

Τίποτα δεν γίνεται. Είμαστε μια χαρά. Τα είπαμε στο τηλέφωνο, γιατί εμένα δεν μου αρέσει να ανταλλάσω κατηγορίες, σπόντες και υπονοούμενα δημοσίως στα social media.

Μου εξήγησε ποια ήταν η δική του εκδοχή για το επεισόδιο με την Κατερίνα Καινούργιου, του ανέλυσα τη δική μου, τα βρήκαμε και όλα καλά.

Είναι σχεδόν εντυπωσιακός ο τρόπος που καταφέρνεις να διαχειρίζεσαι τις «αντίρροπες δυνάμεις» στο τηλεοπτικό πεδίο. Νιώθεις την ανάγκη να τα πηγαίνεις καλά με όλους;

Όχι, καμία τέτοια ανάγκη δεν έχω. Απλώς από τη φύση μου δεν αγαπώ τις συγκρούσεις. Και είμαι άνθρωπος ευθύς. Προτιμώ τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που προκύπτουν, ειδικά με ανθρώπους που γνωρίζω πολλά χρόνια, να τις συζητάω και να τις λύνω, αντί να τις αφήνω να αιωρούνται.

Γιατί να το κάνεις αν η παρεξήγηση δεν ξεκινάει από σένα;

Όπως και να ‘χει, εγώ από την πλευρά μου πάντα θα κάνω μια κίνηση καλής θέλησης. Φυσικά, αν δω ότι από την άλλη πλευρά αυτή η κίνηση δεν βρίσκει ανταπόκριση, δεν επιμένω.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης