Ο Γιώργος Ντάβλας σήκωσε τον Επιτάφιο στην εκκλησία της Ερυμάνθειας Αχαΐας ΦΩΤΟ

 

[davlas-epitafios-pr]
πριν 17 λεπτά

Thema Insights

[henkel_main_2]

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό

29/04/2021, 13:19

Διαθέσιμο σε όλους στο YouTube κανάλι της COSMOTE το 1ο online σεμινάριο «Ψηφιακή Παρουσία για επιχειρήσεις»

28/04/2021, 17:13

Τα bwin Challenges* χαρίζουν κάθε μέρα μία 4Κ τηλεόραση 75 ιντσών!

29/04/2021, 08:18

Σε κλίμα βαθειάς κατάνυξης ο Γιώργος Ντάβλας, τιμώντας τα έθιμα του ορθόδοξου χριστιανισμού, σήκωσε τον Επιτάφιο στην εκκλησία του χωριού -  Ολιγοήμερες διακοπές μαζί με την οικογένειά του για τις γιορτές του Πάσχα

Ο Γιώργος Ντάβλας βρίσκεται με την οικογένειά του, την σύζυγό του 'Έλενα και τα παιδιά τους, Κωνσταντίνο και Φίλιππο, σε ολιγοήμερες διακοπές στην Ερυμάνθεια Αχαΐας, για να γιορτάσουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα. 

Σε κλίμα βαθειάς κατάνυξης ο Γιώργος Ντάβλας, τιμώντας τα έθιμα του ορθόδοξου χριστιανισμού, σήκωσε τον Επιτάφιο στην εκκλησία του χωριού  στην Ερυμάνθεια Αχαΐας του δήμου Τριταίας, χωριό που απέχει 38 περίπου χιλιόμετρα από την Πάτρα. 

Μαζί με συγγενείς του επισκέφτηκε την ορθόδοξη εκκλησία, λαμβάνοντας, μάλιστα, μέρος σε όλη την περιφορά του Επιταφίου. Ο ίδιος ένιωσε ιδιαίτερη τιμή που κράτησε τον Επιτάφιο και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Στο χωριό οι πιστοί τήρησαν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, φορώντας μάσκες και κρατώντας αποστάσεις, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρακολούθησαν την περιφορά από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους, που βρίσκονται γύρω από την Εκκλησία. 

https://www.protothema.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ