Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση σε follower για το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή της του χρόνου

01/05/2021 | 11:02

Η παρουσιάστρια έμεινε στο σπίτι και πήρε όλα τα μέτρα προστασίας μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Κατά την διάρκεια της καραντίνας η Ελεονώρα Μελέτη δεν έπαψε να επικοινωνεί με τους followers της, με stories και φωτογραφίες.

Μάλιστα η ίδια πραγματοποίησε ένα Q and A και δέχτηκε πολλές ερωτήσεις που της έθεσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Φυσικά η Ελεονώρα Μελέτη δεν δίστασε να απαντήσει και για το μέλλον της εκπομπής της «Μεσάνυχτα», για το αν θα συνεχιστεί και του χρόνου.

«Έχουμε ακόμα δρόμο για να ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν», έγραψε με αινιγματικό τρόπο η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram της Ελεονώρας Μελέτη:

meleti_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15_16_17_18_19_20_21_22_23_24_25_26_27_28_29_30_31_32_33_34_35_36_37_38_39.jpg

in.gr

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Τραγωδία στο Ρίο – Βρέθηκε νεκρή 25χρονη

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο συνταξιούχος γυναικολόγος μετά την απολογία του για την παιδική πορνογραφία

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου