Το “ευχαριστώ” του Μητροπολίτη Χρυσόστομου στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

30/04/2021 | 22:40

“Κύριε Διοικητά της 6ης ΥΠΕ, είναι δικές σας οι ημέρες αυτές…”

Με αυτά τα λόγια ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, από την είσοδο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα εκφράζει το ευχαριστώ όλων, στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που έδωσαν και δίνουν τη μάχη στα νοσοκομεία της Πάτρας και όλης της χώρας, ενάντια στην πανδημία.

“Εκφράζω προς εσάς προσωπικά την ευαρέσκειά μου προς το πρόσωπό σας και προς όλους τους γιατρούς και το λοιπό προσωπικό που 1,5 χρόνο τώρα σηκώνουν έναν μεγάλο Σταυρό, τον Σταυρό της Αγάπης”, είπε ο Σεβασμιώτατος κοιτώντας τον κ. Καρβέλη που βρισκόταν στην πρώτη σειρά μαζί με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

“Γνωρίζω πολύ καλά τον αγώνα που κάνουν και την κατάθεση ψυχής, αυτό σημαίνει αγάπη, να θυσιάζεσαι…”, έκλεισε ο Σεβασμιώτατος.

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)