Κρούσμα κορονοϊού στον Αρη

30/04/2021 | 14:46

Μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη (όχι ποδοσφαιριστής) βρέθηκε θετικός στον Covid-19, στα νέα τεστ που πραγματοποιήθηκαν. Ήδη έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν σήμερα (Μεγάλη Παρασκευή 30/4) σε δύο γκρουπ, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, ταχύτητες και παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Οι Φακούντο Μπερτόγλιο και Δημήτρης Μάνος συνέχισαν και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα ενώ οι υπόλοιποι παίκτες του Άκη Μάντζιου προπονήθηκαν κανονικά. 

Αύριο, Μεγάλο Σάββατο, το πρόγραμμα για τους «κίτρινους» περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο». 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών