Κορονοϊός – Πάτρα: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι το Μ. Σάββατο στους εργαζόμενους της εστίασης

Έναρξη εργασιών  για τον χώρο της Εστίασης από τη Δευτέρα 3 Μαϊου και η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαϊας, τον Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α.  και τον ΕΟΔΥ ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διενέργεια δειγματολητικών ελέγχων στους εργαζόμενους των caffe, εστιατορίων κ.α. 

Πιο αναλυτικά, το Μ.Σάββατο 1 Μαϊου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  θα βρίσκεται στο Επιμελητήριο Αχαϊας, σε διαφορετική αίθουσα από αυτήν που διενεργούνται καθημερινά οι έλεγχοι των συμολιτών μας και  θα διενεργεί δειγματολητικούς ελέγχους στους απασχολούμενους της Εστίασης.

Πρόκειται  για μία  ακόμη προληπτική δράση που έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια της συνεργασίας “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ”  μεταξύ των δύο φορέων,  6ης ΥΠΕ και Επιμελητηρίου Αχαϊας.  Στόχος είναι η ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων μεταξύ συγκεκριμένων  κατηγορίων πολιτών όπως είναι οι απασχολούμενοι στο λιανεμπόριο και την εστίαση. 

Σκοπός είναι η αποφυγή της διαποράς της νόσου του νέου κορονοιού μεταξύ των επαγγελματικών κλάδων που χαρακτηρίζονται από έντονη κοινωνική συναλλαγή, προκειμένου να επανέλθει η πόλη μας στους παλαιότερους γνώριμους ρυθμούς της.  

 

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος για τον 31χρονο που σκοτώθηκε στο εργατικό δυστύχημα στη Ρόδο

Δεν το συζητάει για πώληση Κωστούλα ο Ολυμπιακός!

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και κηδεύονται Δευτέρα και Τρίτη

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο της Μαρία Κατσιμαγκλη

Επιστήμονες δημιούργησαν τα πρώτα βρώσιμα ρομπότ που καθαρίζουν το νερό και μετά γίνονται σνακ για τα ψάρια

Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας

Γιατί πρέπει να απλώνεις το concealer σου με πινέλο – και όχι με τα δάχτυλα

Μουσικός Μάιος για 28 χρόνια στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών