Πάτρα: Στα σύμβολα της Άνοιξης ο Κώστας Πελετίδης

29/04/2021 | 12:51

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε σήμερα, Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου, την πλατεία Γεωργίου και την πλατεία Τριών Συμμάχων στις οποίες οι εργαζόμενοι στο Δήμο τοποθέτησαν τις κατασκευές και τις δημιουργίες τους ενόψει της Πρωτομαγιάς. 

Συγκεκριμένα στην πλατεία Τριών Συμμάχων δεσπόζει το σύμβολο της Ειρήνης, ένα περιστέρι, και στην πλατεία Γεωργίου, πεταλούδες και άνθη για να συμβολίζουν την Άνοιξη.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλους τους δημότες και τους εργαζόμενους, στη συνέχεια, σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης, είπε:

«Οι εργαζόμενοι του Δήμου μας είναι εξαιρετικοί δημιουργοί όλων όσων γίνονται στην πόλη μας και για μια ακόμη φορά τους επαινούμε για τις φιλότιμες προσπάθειές τους να την κάνουν πιο όμορφη.

Βρισκόμαστε μπροστά στο περιστέρι που κατασκεύασαν ενόψει της Πρωτομαγιάς για να συμβολίσουν τη φιλία και τη συνεργασία των λαών.

Το επόμενο διάστημα οι εργαζόμενοι σχεδιάζουν και θα κατασκευάσουν διάφορες δημιουργίες στην πόλη μας, που θα την ομορφύνουν ακόμη περισσότερο».

Για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εργασιών και των κατασκευών που έγιναν στις δύο πλατείες δηλώσεις έκανε και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Ελένη Αλεξοπούλου.

Για την όλη προσπάθεια εργάστηκαν οι εργαζόμενοι του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, του Καρναβαλικού Συνεργείου, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Σαλαμίνα: Στο ψυχιατρείο ο γιος της 75χρονης – «Η μητέρα μου ήταν ακόμα ζεστή κι εγώ κρατούσα αγκαλιά τη δολοφόνο της»

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν Σάββατο & Κυριακή

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής