Πάτρα: 30χρονη καταγγέλλει βιασμό από τον εργοδότη της

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία καλούνται να διαχειριστούν οι άνθρωποι της Αστυνομίας της Πάτρας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tempo24.news, μια 30χρονη γυναίκα προσέφυγε σε αστυνομικό τμήμα της πόλης υποβάλλοντας μήνυση για βιασμό, εναντίον άνδρα, τα στοιχεία του οποίου γνωστοποίησε στις αρχές.

Όπως αναφέρεται στη συγκεκριμένη – πολύ σοβαρή – καταγγελία, η 30χρονη γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού από τον καταγγελόμενο τον Αύγουστο του 2020.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές του tempo24.news, η 30χρονη ενημέρωσε τις αρχές ότι ο εν λόγω άνδρας, την περίοδο που συνέβη το περιστατικό ήταν εργοδότης της, καθώς η ίδια εργαζόταν στην επιχείρησή του.

Η καταγγελία της 30χρονης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πατρών, ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον άνδρα τον οποίο τους κατονόμασε η 30χρονη.

Φιάσκο άνευ προηγουμένου – Ο Ζελένσκι δεν θα πάει στην Κωνσταντινούπολη για τις ειρηνευτικές συνομιλίες: «Δεν θα κυνηγάω τον Πούτιν»

ΠΑΟΚ: Κλείνει για μια αγωνιστική η Τούμπα λόγω ρίψης κροτίδας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ

Επείγοντα: Τέλος Μαΐου το ηλεκτρονικό βραχιολάκι και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας

Ο Δήμος Πατρέων για την 77η επέτειο της Νάκμπα

Άλιμος: Στη φυλακή η γιαγιά του βρέφους που βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων – «Ζητάω συγγνώμη» 

Μεταφορά μαθητών: Σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα, οδηγοί και γονείς στην εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας

Ξεπέρασε το 90% η πρόοδος των εργασιών στο τμήμα Πύργος – Γαστούνη

Νέα Σμύρνη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 71χρονος που δολοφόνησε τον γιο του