Με τα σύμβολα της Ειρήνης και της Άνοιξης στολίστηκαν οι πλατείες στην Πάτρα

28/04/2021 | 13:52

 

Στην πλατεία Τριών Συμμάχων δεσπόζει το σύμβολο της Ειρήνης και στην πλατεία Γεωργίου όμορφες πεταλούδες και άνθη.

Το περιστέρι που αναπαριστάται στην πλατεία Τριών Συμμάχων συμβολίζει την ειρήνη, τη συναδέλφωση και τη συνεργασία των λαών, ενώ οι πεταλούδες και τα λουλούδια στην πλατεία Γεωργίου είναι σύμβολα της Άνοιξης και της φύσης.

Πρόκειται για δημιουργίες εργαζομένων του Δήμο που κατασκευάστηκαν ενόψει του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Για τον στολισμό των πλατειών εργάστηκαν εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, του Καρναβαλικού Συνεργείου και της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αύριο Μ. Πέμπτη, στις 11.30 πριν το μεσημέρι θα επισκεφθεί τις δύο πλατείες για να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους για τις δημιουργίες τους.

 

 

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα

Πάτρα: Έπεσε το δένδρο και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους!