Με τα σύμβολα της Ειρήνης και της Άνοιξης στολίστηκαν οι πλατείες στην Πάτρα

28/04/2021 | 13:52

 

Στην πλατεία Τριών Συμμάχων δεσπόζει το σύμβολο της Ειρήνης και στην πλατεία Γεωργίου όμορφες πεταλούδες και άνθη.

Το περιστέρι που αναπαριστάται στην πλατεία Τριών Συμμάχων συμβολίζει την ειρήνη, τη συναδέλφωση και τη συνεργασία των λαών, ενώ οι πεταλούδες και τα λουλούδια στην πλατεία Γεωργίου είναι σύμβολα της Άνοιξης και της φύσης.

Πρόκειται για δημιουργίες εργαζομένων του Δήμο που κατασκευάστηκαν ενόψει του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Για τον στολισμό των πλατειών εργάστηκαν εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, του Καρναβαλικού Συνεργείου και της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αύριο Μ. Πέμπτη, στις 11.30 πριν το μεσημέρι θα επισκεφθεί τις δύο πλατείες για να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους για τις δημιουργίες τους.

 

 

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Από την Πάτρα η 19χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κορινθία – Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της