Παναχαϊκή - Απόλλων Λάρισας 1-1

 

Η Παναχαϊκή προηγήθηκε με τον Μπάτροβιτς στο 23', ο Απόλλων Λάρισας ισοφάρισε στο 30' με πέναλτι του Γιάκου και το 1-1 για την 1η αγωνιστική των play out της Super League 2 έμεινε μέχρι τέλους.

Η Παναχαϊκή αναζητούσε δύο βαθμούς στα play out για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την αποφυγή της 11ης θέσης στη Super League 2. Τον έναν τον εξασφάλισε τη Μεγάλη Τρίτη (27/4) μετά το εντός έδρας 1-1 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 14', όταν ο Κολοβούρης είπε «όχι» στον Σκούπρα (την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ο Γιάκος από μαρκάρισμα του Μουστακόπουλου). Το σκορ άνοιξαν τελικά οι γηπεδούχοι στο 23', με πλασέ του Μπάτροβιτς έπειτα από σέντρα του Σταμόπουλου.

Το προβάδισμα κράτησε μόλις επτά λεπτά, καθώς στο 30' δόθηκε και δεύτερο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, αυτή τη φορά για χέρι του Μουστακόπουλου. Ο Γιάκος ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το 1-1.

Ο Απόλλων Λάρισας είδε τη διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού να μειώνεται στους 6 πόντους μετά το 1-1 στην Πάτρα σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης (10' λ.τρ. Μπρους), Μπελεζάκης (81' Τσερούτι), Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου, Γιούσης (81' Σκεπετάρης), Μπάτροβιτς (67' Κουσκουνάς), Μασούρας, Παπαδόπουλος (67' Αραβίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Γκόλιας (3' λ.τρ. Σκούπρα), Καμπέρης (76' Λουκάς), Μόρας, Λίταινας (76' Ομπράντοβιτς), Μπάμπης, Μπάλλας, Μπαλογιάννης (57' Τασιούλης), Ντα Κάμπο (57' Αθανασιάδης), Σέχου, Γιάκος.

https://www.gazzetta.gr/

Διαβάστε επίσης