Κρούσματα κορονοϊού στην Αχαϊκή - Τί θα γίνει με το σημερινό παιχνίδι;

 

Οπως φαίνεται τίποτα δεν είναι σίγουρο όσον αφορά τη διεξαγωγή ή όχι του αγώνα της Αχαϊκής με τη Θύελλα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχει δοθεί σήμα από την επιτροπή πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στους διαιτητές της αναμέτρησης και στις δύο ομάδες ότι γύρω στις 2 μ.μ. θα γνωρίζουν ακριβώς τι γίνεται με τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων που υπάρχει στην Αχαϊκή.

Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, αφού απομένουν πολύ λίγα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Πόσω μάλλον αυτό του Διαγόρα με τον Ναυπακτιακό (γηπ. Βραχνεΐκων, 16.30) με την ομάδα των Βραχνεΐκων να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή, αφού βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο αντίπαλος είναι θεωρητικά καλή ομάδα, όμως δεν το έχει δείξει μέχρι τώρα. Εχασε στον Πάμισο και έφερε ισοπαλία με την Αχαϊκή (1-1). Ντεμπούτο στον πάγκο του Διαγόρα θα κάνει ο Ανδρέας Ζήκος, ο οποίος πήρε τη θέση του Χρήστου Τσίκα. Χωρίς βαθμό έχει μείνει ο Διαγόρας στα δύο πρώτα παιχνίδια μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και οι τρεις βαθμοί σήμερα είναι κάτι περισσότεροι από αναγκαίοι.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, όπου αγωνίζεται ομάδα της Αχαΐας, ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Εθνικό Σκουλικάδου. Με νίκη οι «μελανόλευκοι» όχι μόνο εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην Κατηγορία, αλλά ενδεχομένως να βλέπουν και πιο πάνω, έστω κι αν μοιάζει δύσκολο. Η ζακυνθινή ομάδα είναι σκληρός αντίπαλος και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Αίαντα Γαστούνης. Στα άλλα ματς της ημέρας, ο Πάμισος υποδέχεται τον Παλληξουριακό, ο ΑΟ Τσιλιβή τον Αίαντα Γαστούνης και ο ΠΑΟ Βάρδας τη Ζάκυνθο.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του 9ου Ομίλου:

 

ΠΑΟ Βάρδας - Ζάκυνθος (14.00).

ΑΟ Τσιλιβή - Αίας Γαστούνης (14.30).

Παναιγιάλειος - Εθνικός Σκουλικάδου (14.30).

Πάμισος - Παλληξουριακός Βαρτσάκης (15.30).

Αχαϊκή - Θύελλα Πατρών (16.30).

Διαγόρας - Ναυπακτιακός (16.30).

Ρεπό το Διαβολίτσι

pelop