Γκουαρντιόλα για την απόλυση του Μουρίνιο: Εμένα με στήριξαν όταν δεν είχα κατακτήσει τίποτα

25/04/2021 | 11:46

 

 

Την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από την Τότεναμ σχολίασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας ότι δε στηρίχτηκε από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ σήμερα στον τελικό του Λιγκ Καπ, με τον Ράιαν Μέισον να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων, καθώς ο Special One εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί παρελθόν.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σημερινού αγώνα ο καταλανός τεχνικός μίλησε για την απόλυση του πορτογάλου τεχνικού και τόνισε ότι δε στηρίχτηκε από τη διοίκηση της Τότεναμ.

«Εμένα με στήριξαν όταν δεν είχα κατακτήσει τίποτα. Η επιτυχία ήρθε αργότερα. Και ο σεΐχης και ο Καλντούν ήταν πάντα μαζί μου ακόμα και στις δύσκολες ήττες, και με έκαναν πιο δυνατό για να έρθουν οι επιτυχίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα.

https://www.in.gr/

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά