Πύργος: Την έπιασαν με πάνω από μισό κιλό κοκαΐνη - Το "δέμα" ήρθε με το ΚΤΕΛ

Κατασχέθηκαν (530) γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια ναρκωτικών σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, στα πλαίσια αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν την γυναίκα και σε έλεγχο που της ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή της και κατέσχεσαν ένα δέμα, που περιείχε  (530,7) γραμμάρια κοκαΐνης. 

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι η γυναίκα, είχε προσυμφωνήσει με αλλοδαπό άνδρα, να παραλάβει από τα ΚΤΕΛ το δέμα και στη συνέχεια να το μεταφέρει και να το τοποθετήσει σε όχημα που χρησιμοποιούσε ο άνδρας και το οποίο είχε σταθμεύσει κοντά στην οικία της.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες της γυναίκας και του αλλοδαπού άνδρα βρέθηκε στην οικία του τελευταίου και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούσε, προκειμένου να επικοινωνεί με την δράστιδα. 

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

 

Διαβάστε επίσης