Με πρωταγωνιστή τον Μέσι η Μπαρτσελόνα, 5-2 τη Χετάφε

23/04/2021 | 07:56

 

 

Με τον Λιονέλ Μέσι αρχικά να εκτελεί και στη συνέχεια να δημιουργεί, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες στη LaLiga, επικρατώντας της Χετάφε με 5-2 στο Καμπ Νου, στο τελευταίο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής.

Ο Αργεντινός άσος άνοιξε το σκορ για την Μπάρτσα στο 8΄ κι όταν η ομάδα του συνάντησε δυσκολίες μετά την ισοφάριση της Χετάφε, ήταν εκεί για να την πάρει απ’ το χέρι με ακόμη ένα γκολ, μετά το αυτογκόλ του Τσάκλα. Η Χετάφε μείωσε σε 3-2 με το πέναλτι του Ουνάλ, όμως ο Μέσι καθάρισε μια και καλή το ματς με την ασίστ προς τον Αραούχο στο 87΄.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκριεζμάν έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα της νίκης των «μπλαουγκράνα» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Μπαρτσελόνα βρήκε το δρόμο προς τις νίκες μετά την ήττα της απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης, μείωσε στους 5 βαθμούς την απόστασή της από την πρωτοπόρο Ατλέτικο κι έχει κι έναν αγώνα λιγότερο.

https://www.zougla.gr/

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη