Ο Τράγκας διέγραψε τη Ραχήλ Μακρή από το κόμμα του – Τι απάντησε η ίδια

22/04/2021 | 20:18

 

 

Με συνοπτικές διαδικασίες διέγραψε ο Γιώργος Τράγκας τη Ραχήλ Μακρή από το νεοσύστατο κόμμα του, για τη χυδαία της ανάρτηση, στον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο Γιώργος Τράγκας έγινε έξαλλος με την ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, η οποία είχε γράψει στο facebook: «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Ο Δημ…κάφρος που με έβριζε  μας άδειασε τη γωνιά».

Ο Γιώργος Τράγκας έγινε έξαλλος και διέγραψε τη Ραχήλ Μακρή, η οποία σαν αντίδραση είπε: «Πως μπορεί να με διαγράψουν από ένα κόμμα που δεν ανήκω;». 

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο, που ο Γιώργος Τράγκας παρουσίασε το λογότυπο του κόμματός του, είχε δηλώσει πως θα συνεργάζεται με τη Ραχήλ Μακρή. Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει: «Θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο», ώστε «να απελευθερώσουμε, την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική δικτατορία και το ‘δικτατορικό’ Πρωθυπουργικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη».

https://www.in.gr/

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας