6η ΥΠΕ – Επιμελητήριο Αχαΐας: Δεύτερη αιμοδοσία το Σάββατο

22/04/2021 | 14:12

 

  Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Π.Γ.Ν.Π. «Παναγία η Βοήθεια» και το Επιμελητήριο Αχαΐας οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση των αναγκών του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Απριλίου στο Επιμελητήριο Αχαΐας κατά τις ώρες 9:00-13:30 στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο φορέων (Διοίκησης 6ης ΥΠΕ και Επιμελητηρίου Αχαΐας)  με τίτλο »Συμμαχία για την Υγεία» και μπορούν να συνδράμουν όσοι συμπολίτες επιθυμούν.

Στόχος είναι η εξασφάλιση μονάδων αίματος για την κάλυψη πολλαπλών αναγκών προκειμένου να διατηρηθεί ένα δίκτυ προστασίας  τόσο για τους  χρονιους  πασχοντες  όσο και για τα έκτακτα περιστατικά που εισέρχονται στα νοσοκομεία της περιοχής μας. 

 

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Τραγωδία στο Ρίο – Βρέθηκε νεκρή 25χρονη

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο συνταξιούχος γυναικολόγος μετά την απολογία του για την παιδική πορνογραφία

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου