Πάτρα: Στο δρόμο θα βρεθούν 230 συμβασιούχοι της κοινωφελούς – Απέρριψε το Δικαστήριο το αίτημα τους – Ερωτηματικό η στάση της δημοτικής αρχής

 

Στο δρόμο θα βρεθούν οι 230 συμβασιούχοι της κοινωνοφελούς του Δήμου Πατρέων, καθώς το Πρωτοδικείο Αθηνών, στο οποίο είχαν προσφύγει, αρνήθηκε την συνέχιση της εργασίας τους , παρότι καλύπτουν πάλιες και διαρκείς ανάγκες, όπως έχει αναφέρει κατ’ επανάληψη η δημοτική αρχή.

Να σημειωθεί πως στο Δικαστήριο δεν εμφανίστηκε κανείς από την πλευρά του Δήμου Πατρέων , παρά μόνον εκπρόσωποι της νομικής υπηρεσίας, που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, γνωμοδότησαν αρνητικά για την ανανέωση των συμβάσεων των 230 εργαζομένων.  

Το γεγονός έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια και αγανάντηση μεταξύ των συμβασιούχων της κοινωφελούς, καθώς είχαν λάβει διαβεβαιώσεις πως θα είχαν την πλήρη στήριξη της δημοτικής αρχής στο δικαστικό τους αγώνα για τη δικαίωσή τους.

Ενώ μόλις πρόσφατα 147 επέστρεψαν προσωρινά στη δουλειά τους μετά από δικαστική απόφαση.

Τώρα προγραμματίζουν κινητοποιήσεις για την ανάδειξη τους θέματος, ενόψει και της νέας προσφυγής που έκαναν στη Δικαιοσύνη και αναμένεται να εξεταστεί τον Ιούλιο.

 

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο