Στην Πάτρα σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος

Περιοδεία στην Πελοπόννησο και ειδικότερα στους νομούς Αχαΐας- Ηλείας και Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος, συνοδευόμενος από βουλευτές και κλιμάκιο του κόμματος από αύριο Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 έως και το Σάββατο 24 Απριλίου.

Αναλυτικότερα αύριο Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα βρίσκεται στην πόλη της Πάτρας , όπου κατά τη μία το μεσημέρι (13:00) θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο ξενοδοχείο (The Bold Type Hotel – Παλαιών Πατρών Γερμανού 10 – 12 στην πόλη της Πάτρας), ενώ κατά τις 15:00 μμ έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με φορείς της πόλης. Την ίδια ημέρα θα υπάρξουν παρουσίες του σε δελτία ειδήσεων σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα βρεθεί στον Πύργο Ηλείας, όπου κατά τις 11:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τοπικούς φορείς. Μετά τις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Βελόπουλος θα αφιχθεί στην πρωτεύουσα του νομού Μεσσαηνίας την Καλαμάτα, όπου και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου της 24ης Απριλίου 2021.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Καλαμάτα και ειδικότερα το πρωί του Σαββάτου και ώρα 10:00 πμ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (ELYSIAN LUXURY HOTEL – συνοικία Κορδία Καλαμάτα), ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με στελέχη του κόμματος.