ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ: Μετέτρεψαν πλατεία σε χωματερή!

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - Νίκος Παπαδημάτος αναφέρει:

Μόνο απογοήτευση και δυσφορία προκαλεί σε όλους μας το θλιβερό φαινόμενο που παρατηρείται στην πλατεία Λυμπερόπουλου στα Αραχωβίτικα, η οποία δυστυχώς έχει μετατραπεί σε χώρο εναπόθεσης μπαζών για την κατασκευή του τραίνου.

Η υποδομή της πλατείας έχει καταστραφεί και προκαλεί αλγεινή εντύπωση το ότι κανείς δεν παρεμβαίνει για να διορθώσει το πρόβλημα, παρά τις συνεχείς καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής.

Την ίδια ώρα που οι υπεύθυνοι του τραίνου κάνουν τη… δουλειά τους, ο Δήμος Πατρέων σφυρίζει αδιάφορα και κάνει, ούτε λίγο, ούτε πολύ, το κορόιδο! Και κάπως έτσι πάνε στράφι όλα τα χρήματα που πλήρωσε ο πατραϊκός λαός για να γίνει η εν λόγω πλατεία, την οποία κάποια στιγμή θα κληθούμε να την ξαναπληρώσουμε για να την ξαναφτιάξουμε.

Ακόμη, όμως, κι ο Δήμος να μην γνωρίζει το πρόβλημα – γεγονός φυσικά που τον αφήνει έκθετο στα μάτια των δημοτών – θα πρέπει να επέμβει άμεσα (…από χθες ήδη θα έπρεπε να το είχε κάνει!) για να σταματήσει την ασυδοσία. Αλλιώς είναι και η ίδια η Δημοτική Αρχή συνένοχη στο συνεχιζόμενο «έγκλημα».

Επιτέλους, κύριε Δήμαρχε, σηκώστε τα μανίκια και βγείτε έξω στην κοινωνία για να αφουγκραστείτε τα σοβαρά προβλήματα των πολιτών…

 

 

Διαβάστε επίσης