Πάτρα: Καραντίνα μέσα στις διακοπές για τους μαθητές του 7ου Λυκείου - Ο κορονοϊός "χτύπησε" σε τμήμα

Διακοπές του Πάσχα κλεισμένοι στα σπίτια τους θα αναγκαστούν να κάνουν οι μαθητές τμήματος του 7ου Γενικού Λυκείου Πατρών.

Στο Α2 τμήμα εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού με αποτέλεσμα οι μαθητές του τμήματος να υποχρεούνται να μπουν σε 14ημερη καραντίνα.

Αυτό σημαίνει ότι θα περάσουν σχεδόν όλες τις διακοπές του Πάσχα μέσα στο σπίτι, αφού αυτό επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Παράλληλα τα μαθήματα - για τις ημέρες που τα σχολεία είναι ανοικτά - θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης, όπως αναφέρει και η ενημέρωση από τη διεύθυνση του σχολείου:

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Α2 ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ 14 ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 21-4-2021 ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ( ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 8:15πμ) ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ MAIL.

 

Αρκετοί γονείς και μαθητές δυσαρεστήθηκαν από το γεγονός ότι όλες τις διακοπές του Πάσχα θα πρέπει να τις περάσουν στο σπίτι και μάλιστα σε καραντίνα, ωστόσο το μέτρο λαμβάνεται κάθε φορά που εντοπίζεται κρούσμα σε τμήμα, για την περίπτωση που κάποιος/οι έχουν κολλήσει και μπορεί να είναι φορείς και να μεταδίδουν τον ιό.   Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που άτομο το οποίο έχει δηλωθεί πως είναι σε καραντίνα, εντοπιστεί να κυκλοφορεί εκτός του σπιτιού, τότε το πρόστιμο ανέρχεται στις 3.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης