Miele ποιότητα χωρίς περιορισμούς!

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές υιοθετούν πλέον για τις αγορές τους έναν πιο σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο σκέψης περιλαμβάνοντας στην εξίσωση των απαιτήσεών τους την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Δημιουργείται έτσι μία νέα εποχή στις καταναλωτικές συνήθειες και μία καινούρια τάση, η οποία αναδεικνύει προϊόντα υψηλής ποιότητας, συναρπαστικής τεχνολογίας και κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας.

Όλα αυτά αποτελούν τους νέους κανόνες στην αγορά ηλεκτρικών ειδών βάσει των οποίων αποτυπώνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών, οι οποίοι πλέον αναζητούν ποιότητα χωρίς περιορισμούς.

Στην ανακάλυψη αυτή, η Miele αποτελεί την αξιόπιστη(άμεση) πηγή η οποία εδώ και πολλά χρόνια είναι αφοσιωμένη στην κατασκευή πρωτοποριακών προϊόντων, με ενεργειακή απόδοση και διαχρονική αξία. Για περισσότερα από 120 χρόνια το λογότυπο Miele είναι συνώνυμο μιας τεχνολογίας που ανοίγει ορίζοντες νέων δυνατοτήτων και παράλληλα προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα ανώτερου επιπέδου.

Η Miele υπερέχει, κάνοντας την διαφορά στον οικιακό και επαγγελματικό εξοπλισμό.

Πρόσφατα η εταιρεία απέκτησε επίσημη αντιπροσωπεία και στην «καρδιά» της Πάτρας σ’ ένα σύγχρονο νέο κατάστημα στην οδό Αγίου Νικολάου 77.

Στο νέο κατάστημα Miele με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις οικιακές συσκευές της Miele, πολλά αποκλειστικά μοντέλα, σε αμέτρητες επιλογές σχεδίων, εντοιχιζόμενες ή ελεύθερες, ενώ το κατάστημα διαθέτει επίσης, ανταλλακτικά με διετή εγγύηση και όλα τα αναλώσιμα προϊόντα για τις ανάγκες και την σωστή λειτουργία των συσκευών σας, όπως και επαγγελματικές συσκευές.

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το  εξουσιοδοτημένο service που γίνεται από ειδικούς τεχνικούς με απόλυτη εξειδίκευση στις συσκευές Miele.

Διαβάστε επίσης