Μυλωνάς για γέφυρα Καλογριάς: "Βρισκόμαστε κοντά στη δημοπράτηση"

 

Μετά τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χ. Μπονάνο, παρέμβαση για τη γέφυρα στην Καλόγρια μετά το ρεπορτάζ του tempo24, πήρε και ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς:

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την όντως κακή κατάσταση της γέφυρας στην Καλογριά και τις προσπάθειες για καθαίρεση της παλιάς και κατασκευής νέας, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ενημερώνει ότι οι σχετικές προσπάθειες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Είναι χαρακτηριστική δήλωση του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά στις 2/2/21 (βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου) σύμφωνα με την οποία «βρισκόμαστε κοντά στη δημοπράτηση ενός έργου που η αναγκαιότητά του ήταν προφανής και που θα αναβαθμίσει συνολικά την πρόσβαση στην Καλογριά αλλά και τις υποδομές του Δήμου μας». Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος σε εκείνη του τη δήλωση υπογράμμισε τη «συστηματική και γόνιμη συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας».

«Στις προσπάθειες για την κατασκευή νέας γέφυρας που θα κάνει πιο άνετη και ασφαλή την πρόσβαση στις παραλίες της Καλογριάς δεν έχει χαθεί ούτε μια ημέρα» ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε κοντά στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου και συνεπώς είναι πλήρως δρομολογημένη η κατασκευή της γέφυρας. Βεβαίως και θα θέλαμε ταχύτερους ρυθμούς αλλά η τήρηση της σχετικής γραφειοκρατίας και της υπάρχουσας νομοθεσίας καθορίζουν τους ρυθμούς υλοποίησης όλων των έργων» κατέληξε ο Δήμαρχος.