Σωματείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις

 

 Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, αποφασίστηκαν τα εξής:

1.  Την Συμμετοχή μας ΟΜΟΦΩΝΑ στην κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ την ΠΕΜΠΤΗ  22/4/21, με ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις ώρες 10:00-14:00, με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΥΛΉ στις 10:30 και παράλληλη ΠΑΡΑΣΤΑΣΓΗ στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ, καθώς επίσης και ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ με τα υπόλοιπα Σωματεία της περιοχής μας στις 12:30 στην Υ.Πε. Στην κινητοποίηση αυτή θα ζητήσουμε την άμεση επαναλειτουργία των χειρουργείων και του χειρουργικού τομέα, καλώντας και τους αντίστοιχους  Ιατρούς να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ σ΄αυτήν την διεκδίκηση, καθώς επίσης και την απαράδεκτη στάση του Διοικητή που αποφεύγει τις Συναντήσεις του με το Δ.Σ του Σωματείου, αδιαφορώντας έτσι για την επίλυση των προβλημάτων των Εργαζόμενων.

2.   Στίς 12/5/21 την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ των  ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ, ΟΜΟΦΩΝΑ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ 12:00-15:00 και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΥΛΗ για την ΑΝΑΔΕΙΞΗ των προβλημάτων των Νοσηλευτών και των Μαιών, με παράλληλη ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ στους χώρους δουλειάς, ζητώντας πέραν αυτών από την Διοίκηση και μία ημέρα ως ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, τιμής ένεκεν για τον Νοσηλευτικό κλάδο και τον κλάδο των Μαιών.

3.  ΟΜΟΦΩΝΑ την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας στις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ για την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, όπως αυτές θα καθοριστούν από την ΑΔΕΔΥ που προτείνει ως σχετική ημέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ την 6.5.21.

4.  Την συνέχιση της διεκδίκησης της ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ, αναδεικνύοντας παράλληλα το σχετικό ζήτημα με αφορμή και τις πρόσφατες σχετικές πρακτικές και εξελίξεις.