«Παρών» στα play off ο Εργοτέλης, παράταση στην αγωνία η Παναχαϊκή

Έμεινε «όρθιος» στην Αγυιά και τσέκαρε το εισιτήριο για τα play-offs.

Ο Εργοτέλης τα χρειάστηκε απέναντι στην Παναχαϊκή, σε έναν πρόωρο «τελικό» με φόντο την τελική εξάδα, αλλά τελικά άντεξε μέχρι το τέλος κι έφυγε με καθοριστικό βαθμό, που τον στέλνει στην τελευταία αγωνιστική με το βλέμμα αποκλειστικά στη 2η θέση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από νωρίς, με τον Χρήστο Αραβίδη να συνεχίζει από εκεί που το άφησε κόντρα στα Χανιά (δύο γκολ). Μάλιστα, στο 16’ είχαν και δοκάρι από την ενέργεια του Πάνου, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να βάλουν γερά θεμέλια νίκης. Κι αφού γλίτωσε το 2-0, ο Εργοτέλης απάντησε στο 31’ με κεφαλιά του Τάιρον Κόνραντ.

Σαν να μην έφτανε το δοκάρι και η ισοφάριση, οι Κοκκινόμαυροι σπατάλησαν και πέναλτι στο 74’, με τον Αραβίδη να μην μπορεί να νικήσει τον Κατσιμήτρο από την άσπρη βούλα.

Έτσι, το 1-1 έδωσε μόνο έναν βαθμό στην Παναχαϊκή, η οποία προς το παρόν βρίσκεται εκτός εξάδας, στο -1 από τον Διαγόρα και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει ματς «ζωής και θανάτου» στην Ξάνθη, περιμένοντας παράλληλα και στραβοπάτημα των Ροδιτών στην έδρα του Καραϊσκάκη.

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πατάπης, Πλιάτσικας, Πάνος, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (93′ Αργυρόπουλος), Μπάτροβιτς (67′ Γιούσης), Μασούρας (67′ Τσερούτι), Αραβίδης, Κουσκουνάς.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι (63′ Κόλα), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Μπουτζάκης (80′ Κουάτενγκ), Τσέλιος, Μανουσάκης, Κόνραντ, Κωστανάσιος (67′ Μπουρσέλης), Ποζατζίδης (80′ Σερβιλάκης).

gazzetta.gr