Με 4 σειρές μαργαριτάρια και μαύρο βέλο η Κέιτ Μίντλετον στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου - ΦΩΤΟ

 

Ως η επιτομή της αξιοπρέπειας μπορεί να χαρακτηριστεί η Κέιτ Μίντλετον φεύγοντας από το παλάτι του Κένσινγκτον πριν από λίγο προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

Η 39χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία είχε καλή σχέση με τον παππού του συζύγου της, φωτογραφήθηκε φεύγοντας από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου.

Με μαργαριταρένιο κολιέ της βασίλισσας Ελισάβετ και μαύρο βέλο
Στις φωτογραφίες εικονίζεται να φορά φυσικά, μαύρα ρούχα, όπως έδωσε εντολή η βασίλισσα Ελισάβετ για τις γυναίκες που θα παραστούν στην κηδεία του συζύγου της και επίσημο μαύρο ένδυμα για τους άνδρες – προκειμένου να μην νιώσει άβολα ο πρίγκιπας Χάρι.

Εκτός όμως από το μαύρο φόρεμα, η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται να φορά το μαργαριταρένιο κολιέ της βασίλισσας Ελισάβετ καθώς και ένα μαύρο βέλο. Όσον αφορά στο κολιέ, πρόκειται για το γιαπωνέζικο τσόκερ από την συλλογή της Αυτού Μεγαλειότητας, που είχε φορέσει κάποτε η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε ένα επίσημο συμπόσιο το 1982. Το τσόκερ, με 4 σειρές μαργαριτάρια με διαμαντένιο κούμπωμα, φορούσε η βασίλισσα Ελισάβετ στις δεκαετίες ‘80 και ‘90 και φτιάχτηκε από μια σειρά μαργαριτάρια που της έδωσε η κυβέρνηση της Ιαπωνίας.

Είναι η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον από τότε που ανακοινώθηκε η είδηση του θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου την περασμένη εβδομάδα, αν και ο επίσημος λογαριασμός στο Instagram των Κέιμπριτζ έχει μοιραστεί μια φωτογραφία του δούκα του Εδιμβούργου, με το δισέγγονό του, πρίγκιπα Τζορτζ, ως φόρο τιμής.

Δείτε τις φωτογραφίες Πηγή: iefimerida.gr