Συναντήσεις Καρβέλη με αντιπροσωπεία του ΚΕΤΧ & μέλη του ΔΣ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Τί συζητήθηκε

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ μεταξύ του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, του Ουρουμίδη Γεώργιου, Ταξίαρχου του ΚΕΤΧ Πατρών, του Κούκου Τρύφωνα και Κόγκα Απόστολου, Προέδρου και Αντιπροέδρου, αντίστοιχα, του  Συλλόγου Υπαλλήλων Υ.ΕΘ.Α/Γ.Ε.Σ. Αχαΐας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ικανοποίηση αιτήματος για προσφορά υγειονομικού υλικού που είχε τεθεί από τον  Σύλλογο Υπαλλήλων Υ.ΕΘ.Α/Γ.Ε.Σ. Αχαΐας προς τη Διοίκηση  6ης ΥΠΕ . 

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ αναγνωρίζοντας τις πολλαπλές ανάγκες που υφίστανται μέσα στην στρατιωτική κοινότητα της περιοχής μας ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα και χορήγησε ποικιλία υγειονομικού υλικού όπως γάντια (4000 τμχ), στολές υψηλής προστασίας τύπου TYVEK  κ.α. για την προάσπιση της ατομικής και συλλογικής υγείας του πολιτικού προσωπικού. 

 Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η περιοχή μας εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοιού, η χρήση προστατευτικών μέσων για τους εργαζόμενους σε πολυπληθείς κοινότητες, όπως είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, είναι απολύτως αναγκαία και συμβάλλει στον περιορισμό της διασποράς της νόσου του νέου κορονοιού.  

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 6ΗΣ ΥΠΕ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ

Με πρωτοβουλία του  Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλη πραγματοποιήθηκε σήμερα  συνάντηση στα  γραφεία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ  μεταξύ του ίδιου και του  προέδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ανδρέα Μανωλόπουλου ο οποίος συνοδευόταν από  το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτη Αθανασόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η συνεργασία των δύο φορέων για την αποφυγή της διασποράς του νέου κορονοιού  τόσο μεταξύ του  προσωπικού, όσο και προς τους δεκάδες ταξιδιώτες με τους οποίους οι υπάλληλοι έρχονται  σε καθημερινή επαφή. 

metatroph_gr_1.jpg

Οι δύο φορείς αποφάσισαν να προχωρήσουν στη  διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς τους υπαλλήλους του υπεραστικού ΚΤΕΛ τη Δευτέρα 19 Απριλίου στον προαύλιο χώρο του ΚΤΕΛ Αχαΐας με ώρα έναρξης 8:30 π.μ.

Για την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ  τίθεται σε προτεραιότητα η θωράκιση της υγείας εργαζομένων που συναλλάσσονται με το ευρύ κοινό σε καθημερινή βάση προκειμένου να εντοπιστούν έγκαιρα πιθανά ασυπτωματικά κρούσματα και να περιοριστεί  η εξάπλωση της νόσου του νέου κορονοιού.  

 

Διαβάστε επίσης