Αγρίνιο: Συγκινητική ανταπόκριση για την 7χρονη που έχασε σε 40 ημέρες και τους δύο γονείς της

 

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο Αγρίνιο για την 7χρονη η οποία προχθές έχασε τον πατέρα της ξαφνικά σε ηλικία 49 ετών και πριν από περίπου 40 ημέρες είχε χάσει και την μητέρα της, με αποτέλεσμα να μείνει μόνη στον κόσμο.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πρόνοια του δήμου Αγρινίου που με τη σχετική υπηρεσία ανηλίκων της απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να βρεθεί ένας ασφαλής χώρος στον οποίο θα φιλοξενείται από εδώ και πέρα το κορίτσι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» απάντησε θετικά ώστε να συμβάλει για τη φιλοξενία της, όμως για την 7χρονη προέκυψε ενδιαφέρον και από στενό συγγενικό της πρόσωπο.

Η Πρόνοια του Δήμου Αγρινίου έχει απευθυνθεί στην Εισαγγελία η οποία θα ζυγίσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει ότι είναι καλύτερο για την ομαλή μετάβαση της 7χρονης στην επόμενη ημέρα.

Μέχρι στιγμής η 7χρονη φιλοξενείται από φιλική οικογένεια και συνεχίζει τα μαθήματά της ως μαθήτρια της Β’ Δημοτικού με τηλεκπαίδευση.

Το karvasaras.gr επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Κώστα Καλαντζή ο οποίος τόνισε την μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση πολιτών που θέλησαν από την πρώτη στιγμή να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ακόμη και να φιλοξενήσουν αν χρειαζόταν, την 7χρονη.

Karvasaras