Άγριες Μέλισσες: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω του χρόνου» - BINTEO

 

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Ισίδωρο Φίκαρη έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Διαμαντοπούλου, η Σοφούλα από τις Άγριες Μέλισσες. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, για τη Μαρία Κίτσου, τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ αποκάλυψε πως είχε κάνει οντισιόν και για το ρόλο της Δόμνας.

«Η Σοφούλα είναι ένα πλάσμα που αρπάζεται από τη στιγμή κι αυτό έγινε η ευκαιρία του Βόσκαρη να τη χειριστεί. Είχα κάνει δοκιμαστικό και για το ρόλο της Δόμνας στις Άγριες Μέλισσες, αλλά ταίριαξα στη Σοφούλα. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πολύ καλός άνθρωπος και με βοήθησε σε όλες τις σκηνές μας και είναι πολύ καλός ηθοποιός και γι’ αυτό φαίνεται τόσο κακός. Η Μαρία Κίτσου είναι υπέροχη, έχει πολύ καλό χιούμορ, είναι ένα μεγάλο τρολ. Δέχομαι ερωτικά μηνύματα, αν και δεν τα καταλαβαίνω αυτά γιατί είμαι σε άλλο κόσμο. Μου έχουν στείλει και… πονηρές φωτογραφίες, σοκαρίστηκα, αλλά έμαθα να μπλοκάρω», είπε αρχικά η Βίκυ Διαμαντοπούλου.

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου πρόσθεσε επίσης: «Μια παραξενιά μου είναι ότι στα ραντεβού μου πάω πάντα μισή ώρα νωρίτερα. Τα σιχαίνομαι τα πρώτα ραντεβού, νιώθω πολύ άβολα. Με τον “Άγγελο” ταιριάζουμε, αλλά ως φίλοι, είναι ένας άνθρωπος που θέλω να έχω στη ζωή μου. Δεν θα ντυθεί η Σοφούλα μοναχή, αλλά θα μπει σε άλλη κατάσταση και ενδυματολογικά και σκηνογραφικά. Δεν ξέρω αν η Σοφούλα θα συνεχίσει και του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες, περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις».