Survivor: Σε κλίμα συγκίνησης η αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου

 

 

Τέσσερις ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor με τους Τριαντάφυλλο, Κώστα Παπαδόπουλο, Παύλο Γαλακτερό και Ελευθερία Ελευθερίου να διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος ενώ στην επόμενη ψηφοφορία τον ακολούθησε ο Κώστας Παπαδόπουλος από την μπλε ομάδα.

Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την μπλε ομάδα, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Παύλο Γαλακτερό ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος για την κόκκινη ομάδα την Ελευθερία Ελευθερίου.

Έτσι τον πρώτο, μα και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποιoς θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες είχε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των κόκκινων και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια μάλιστα με δάκρυα στα μάτια ανέφερε ότι το ένιωθε πως θα συμβεί αυτό κι εισέπραξε μια μεγάλη αγκαλιά από την ομάδα της.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης