Η Νανά Παλαιτσάκη «εγκαταλείπει» τον Μένιο Φουρθιώτη – Παραιτείται από όλα τα εργασιακά της καθήκοντα

 

 

«Βόμβα» έριξε η Νανά Παλαιτσάκη, αφού μαζί με τα ευχάριστα νέα του εξιτήριού της από το νοσοκομείο, ανακοίνωσε την παραίτηση της από όλα τα εργασιακά της καθήκοντα.

Φυσικά, ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η στενή επαγγελματική συνεργασία της με τον Μένιο Φουρθιώτη, τόσο στην τηλεόραση και τον Τύπο όσο και στο πολιτικό κόμμα του παρουσιαστή.

Η δημοσιογράφος πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Υπενθυμίζεται ότι η Νανά Παλαιτσάκη είχε νοσηλευτεί για μερικές μέρες, μετά από έντονους πόνους που ένιωσε στο στήθος της.

Η Νανά Παλαιτσάκη ανακοίνωσε παράλληλα ότι αποσύρεται από τα εργασιακά της καθήκοντα, καθώς το πολυετές πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν της επιτρέπει να συνεχίσει σε αυτά.

Το χρονικό του διαζυγίου

Η Νανά Παλαιτσάκη ήταν εκδότρια της εφημερίδας του Μένιου Φουρθιώτη που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες αλλά και συμπαρουσιάστρια του στο δελτίο ειδήσεων του «Έψιλον».

Όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε και η ίδια στο επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας που πήραν οι αποκαλύψεις πως ο τηλεπαρουσιαστής είχε αστυνομική φρουρά, πως ζήτησε διαπίστευση από τη Βουλή με πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ και το πως πήγε να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, δηλώνοντας πλασματικούς μισθούς. 

Η δημοσιογράφος υπερασπίστηκε σθεναρά τον συνεργάτη της, όταν ξεκίνησε ο σάλος για τη φρουρά που διέθετε η ΕΛΑΣ για την προστασία του, δημοσιεύοντας επιστολή με την οποία υποστήριζε ότι υπήρξαν υποδείξεις από την αστυνομία προς τον τηλεπαρουσιαστή για το πως θα «παίξουν» συγκεκριμένα θέματα τόσο στην εφημερίδα, όσο και στο δελτίο ειδήσεων.

Αμέσως μετά το ντόμινο αποκαλύψεων για το Μένιο Φουρθιώτη για την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ αλλά και για το κόλπο με το ΣΥΝ – ΕΡΓΑΣΙΑ, η Νανά Παλαιτσάκη φαίνεται να αποστασιοποιήθηκε από τον μέχρι πρότινος στενό της συνεργάτη, καθώς δεν πήρε θέση για κανένα από τα παραπάνω ζητήματα.

Το καρδιακό επεισόδιο και η «εγκατάλειψη» του Μένιου

Το περασμένο Σάββατο η Νανά Παλαιτσάκη εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαρύ καρδιακό επεισόδιο καθώς το απόγευμα εκείνης της ημέρας ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος. Συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι και αμέσως κάλεσε το EKAB προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η δημοσιογράφος είχε ταλαιπωρηθεί πριν από χρόνια με σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όμως κατάφερε να βγει νικήτρια, μαθαίνοντας να ζει με αυτό.

Την Κυριακή με ανάρτησή της, η δημοσιογράφος ενημέρωσε γνωστούς και φίλους πως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της και η εισαγωγή και η παραμονή της στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη από τους θεράποντες γιατρούς, καθώς είχε οξύτατο πόνο στο στήθος, κρύο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και πρόβλημα όρασης.

Μάλιστα αποκάλυψε πως το επεισόδιο δεν είχε καμία σχέση όπως αποδείχτηκε με το εμβόλιο για τον κορονοϊό που είχε κάνει λίγες ημέρες πριν την νοσηλεία της.

Τις ημέρες της παραμονής της στο νοσοκομείο, η Νανά Παλαιτσάκη δεν αναφέρθηκε καθόλου στα εργασιακά της καθήκοντα. Ίσως βρισκόταν σε σκέψεις για το επαγγελματικό της μέλλον, μετά και τον σάλο που ξέσπασε για τις υποθέσεις του πρώην πλέον, στενού συνεργάτη της.

Τελικά, μετά το εξιτήριο που πήρε ανακοίνωσε την αποχώρηση «βόμβα» από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφήνοντας τον Μένιο Φουρθιώτη μόνο τόσο στην εφημερίδα, όσο και στο τηλεοπτικό πλατό του δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης