Νοκ άουτ ο Καγκάβα στον ΠΑΟΚ

Εχει υποστεί θλάση

Αν και δεν θεωρείται βασικός στους σχεδιασμούς του Πάμπλο Γκαρσία από την ημέρα που εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο Ιάπωνας Σίντζι Καγκάβα  τέθηκε νοκ άουτ για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και συγκεκριμένα στο τελευταίο μέρος αυτής, ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε άμεσα, έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση.

Ο Καγκάβα ξεκίνησε ήδη θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται για τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα τον Μάιο.
Κατά τα άλλα, η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε απρόσκοπτα, με τον Ίνγκασον να κάνει προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ μόνοι τους δούλεψαν και οι Νινούα, Περέιρα που ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς, όπως επίσης και ο Μιχάι που είναι μακροχρόνια απών συνεχίζοντας την αποκατάσταση του.

Επέστρεψε ο Φερνάντο Βαρέλα και μπήκε -μαζί με τους συμπαίκτες του- στο κανονικό πρόγραμμα υψηλής έντασης. Ο Βαρέλα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Αύριο, Πέμπτη (15/4), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί λίγο πριν το μεσημέρι στη Νέα Μεσημβρία.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης