Πάτρα: Προβληματισμός πολιτών για την έναρξη των εμβολίων στο mega κέντρο του λιμανιού μετά το πρόβλημα με την Johnson & Johnson

 

Ξεκινά αύριο Πέμπτη τη  λειτουργία του το νέο εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας που θα λειτουργεί σε εγκαταστάσεις του νέου λιμανιού της πόλης. Πρόκειται για κτίριο εμβαδού 3.100 τ.μ που ανήκει στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών.

Ωστόσο, προβληματισμός επικρατεί σε όσους έχουν προγραμματίσει να εμβολιαστούν καθώς στο εμβολιαστικό κέντρο θα γίνονται εμβόλια της Moderna, αλλά όπως ανάφερε σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος θα γίνονται και τα εμβόλια της johnson & johnson, που φθάνουν σήμερα στην χώρα μας (περισσότερες από 30.000 δόσεις).

Σημειώνεται πως  όπως είχε γράψει το tempo24, Πατρινοί μπήκαν στην πλατφόρμα και έκλεισαν το ραντεβού τους εύκολα και γρήγορα, για την πρώτη ημέρα λειτουργίας του κέντρου την Πέμπτη 15 Απριλίου, όμως δεν είχαν προκύψει προβλήματα μετά την προσωρινή παύση στη χορήγηση του εμβολίου της Johnson & Johnson, στις ΗΠΑ, λόγω πιθανού συσχετισμού με έξι περιστατικά θρομβώσεων.

Τώρα προκαλούνται εύλογα ερωτηματικά για όσους έχουν ήδη κλείσει τα πρώτα ραντεβού εμβολιασμού και περιμένουν απαντήσεις έγκαιρα από τους αρμοδίους πριν προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους.

 

 

Διαβάστε επίσης