Ηλιάνα Παπαγεωργίου : Η επίθεση στην Μαρίνα Πατούλη – «Μπορεί να την πάει στα δικαστήρια»

 

 

Μια ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, η εν διαστάσει σύζυγος του Γιώργου Πατούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, βάζοντας hashtag #endfamilyviolence, δηλαδή τέλος στην οικογενειακή βία.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το θεώρησε λάθος εκ μέρους της Μαρίνας Πατούλη να δώσει τη λάθος εντύπωση μέσα από τα social media ότι ίσως να έχει δεχτεί βία στην προσωπική της ζωή.

«Η αλήθεια είναι ότι το hashtag αυτό που είδα μου δημιούργησε λάθος εντυπώσεις. Γενικά δεν μπορείς να ανεβάζεις κάτι τέτοιο… Αφήνεις ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι ένας άνθρωπος σου έχει φερθεί με βία, το οποίο παιδιά δεν είναι απλό. Καταρχάς αν αυτός ο άνθρωπος το δει και το διαβάσει μπορεί κανονικά να την πάει στα δικαστήρια. Πώς ανοίγεις αυτή τη συζήτηση; Είπαμε να κάνουμε Stories, να ανεβάσουμε, να κουβεντιάσουμε αλλά δεν μπορείς να αφήνεις τέτοιες εντυπώσεις. Το να θέλεις να μαζέψεις γύρω σου κόσμο έτσι και χρησιμοποιείς αυτόν τον τρόπο, είναι λάθος».

«Όσες καλές κουβέντες και αν θες να ακούσεις, δεν μπορείς να το κάνεις στις πλάτες του άλλου. Ποτέ! Πες την αλήθεια σου, μη χρησιμοποιείς άλλους τρόπους. Μπορεί να μη το λες ξεκάθαρα αλλά το να αφήνεις από κάτω ένα hashtag που μπορεί να το δει ο κόσμος, δημιουργείς εντυπώσεις, είναι πολύ λάθος. Γιατί για τα likes;» τόνισε η παρουσιάστρια του Pop Up.

«Καμιά σχέση δεν σώθηκε από το Instagram, τη δημοσιότητα, τις δηλώσεις, τα πάνελ και τις εκπομπές» σχολίασε κατηγορηματικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης