ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για τα 40 λεωφορεία: «Κουμουνδούρειο σώου χυδαιότητας»

“Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Παππάς μετά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο έκανε λόγο και για δήθεν ακαταλληλότητα των νέων οχημάτων για χρήση από ΑμεΑ επισυνάπτοντας σχετική φωτογραφία από τη μία είσοδο των νέων λεωφορείων όπου υπάρχουν σκαλοπάτια.

Απλώς «ξέχασε» να επισυνάψει φωτογραφία της δεύτερης εισόδου των ίδιων λεωφορείων που έχει ράμπα για ΑΜΕΑ. Επισυνάπτεται το σχετικό tweet του κ. Καραμανλή” επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Παρατηρητήριο Fake News της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα 40 νέα λεωφορεία.

“Συνεχίζοντας το καθημερινό Κουμουνδούρειο σώου χυδαιότητας, καταστροφολογίας και fake news, το πρωί ο κ. Παππάς επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο δηλώνοντας πως όλα, δηλαδή και τα 40, λεωφορεία που παραλήφθηκαν ήταν χαλασμένα” επισημαίνει η ΝΔ και προσθέτει:

“Λίγη ώρα αργότερα στο tweet που ο ίδιος ανήρτησε έγραφε ότι τα μισά (20) λεωφορεία είχαν βλάβες με τα περισσότερα εξ αυτών να είναι ακινητοποιημένα. Μετά η Αυγή έγραφε για 23 ακινητοποιημένα λεωφορεία. Λίγο αργότερα τα 23 έγιναν 13. Η απάντηση σε αυτό το κρεσέντο αυτογελοιοποίησης, με τα αλλεπάλληλα αντικρουόμενα fake news, ήρθε από τον υπουργό Μεταφορών κ. Καραμανλή ο οποίος δήλωσε ότι «σύμφωνα με τα στοιχεία της τηλεματικής του ΟΑΣΑ την Παρασκευή κυκλοφόρησαν 37 από τα 40 λεωφορεία με leasing”.

Δείτε την εικόνα

pappas_nd_1204_1-750x1200.jpg

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ. / newsit.gr