Πάτρα: Κλοπή – Μαμούθ στα Ψηλαλώνια – Χιλιάδες ευρώ η “λεία” των δραστών

Αντιμέτωποι με μια πολύ σοβαρή καταγγελία είναι οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών.

Οι αστυνομικοί καλούνται να ξετυλίξουν το κουβάρι της καταγγελίας ηλικιωμένης γυναίκας που ζει κοντά στα Ψηλαλώνια.

Η ηλικιωμένη επέστρεψε στο σπίτι της μετά από απουσία ημερών και διαπίστωσε ότι έχει κάνει “φτερά” το ποσό των 100.000 ευρώ που κρατούσε σε σημείο του σπιτιού της.

Σύφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άμεσα άρχισε να ψάχνει και για πολύτιμα αντικείμενα που είχε στην κατοχή της και διαπίστωσε ότι λείπουν 8 χρυσές λίρες που φυλούσε στο σπίτι της.

Πιό συγκεκριμένα τα χρήματα φέρεται να τα είχε φυλάξει σε ντουλάπα του σπιτιού, το μοναδικό σημείο που έχει διαρρηχθεί, ενώ οι υπόλοιποι χώροι του σπιτιού δεν έφεραν ίχνη παραβίασης.

Η άτυχη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, με τους άνδρες της ασφάλειας να συλλέγουν οποιοδήποτε στοιχεία θα μπορέσει να οδηγήσει στους δράστες.

Στο πεδίο των ερευνών των αστυνομικών είναι ακόμη και πρόσωπα του περιβάλλοντος της ηλικιωμένης, προκειμένου να εντοπιστεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από την κλοπή αυτού του πολύ μεγάλου ποσού.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ