Φλικ: «Αν είμαστε πιο αποτελεσματικοί, μπορούμε!»

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Τόμας Μίλερ

Αισιόδοξος ότι η Μπάγερν μπορεί να επιτύχει την ανατροπή στο Παρίσι και να πάρει το εισιτήριο για τους «4» του Champions League, φτάνει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει, εμφανίστηκε ο Χάνσι Φλικ, στη συνέντευξη Τύπου πριν την αυριανή (13/4) ρεβάνς των προημιτελικών στο «Παρκ ντε Πρενς».

Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, μετά την ήττα τους με 3-2 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Μόναχο, έχουν επιπλέον αρκετές σημαντικές απουσίες, αλλά ο προπονητής τους δεν χάνει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας, όπως έγινε ξεκάθαρο από τις δηλώσεις του.

«Στον πρώτο αγώνα είχαμε πολλές ευκαιρίες, πρέπει να εκμεταλλευτούμε καλύτερα τις καταστάσεις απέναντι από την αντίπαλη εστία. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αν είμαστε αποτελεσματικοί επιθετικά, είμαι πολύ αισιόδοξος για τις πιθανότητες μας να συνεχίσουμε», τόνισε ο Φλικ και συνέχισε: «Η ψυχολογία θα παίξει σημαντικό ρόλο. Πρέπει να προκαλέσουμε τους Παριζιάνους να κάνουν λάθη, με το να είμαστε συμπαγείς στον άξονα και επιθετικοί στις πτέρυγες. Μας περιμένει μία δύσκολη αποστολή, αλλά για τέτοια βράδια κάνουμε αυτή τη δουλειά. Είμαστε καλά εξοπλισμένοι για να πετύχουμε μία μικρή έκπληξη».

Σε ερώτηση που του τέθηκε για τον Κιλιάν Μπαπέ, ο τεχνικός της Μπάγερν τόνισε ότι κάποια ημέρα, ο Γάλλος θα γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ενώ υπογράμμισε ότι ο τρόπος να περιοριστεί είναι να κοπούν οι αντεπιθέσεις της Παρί, αφού σε τέτοιες καταστάσεις είναι εξαιρετικός.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Τόμας Μίλερ. «Αν αυτή τη φορά καταφέρουμε να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητά μας, έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε. Ξέρουμε τι δεν λειτούργησε στο πρώτο παιχνίδι, πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και να μην επαναλάβουμε κάποια λάθη που κάναμε την περασμένη Τετάρτη. Αν προηγηθούμε στο σκορ, είναι ανθρώπινο οι αντίπαλοι να αρχίσουν να πανικοβάλλονται. Αυτή την κατάσταση θέλουμε να προκαλέσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος επιθετικός.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ