Η τραγική αιτία θανάτου του 31χρονου Κώστα Καραμέρου - Στην Πάτρα η νεκροψία του άτυχου νεαρού

 

Πόσο πιο τραγικός θάνατος άραγε;…
Κι όμως σήμερα ο 31χρονος Κώστας Καραμέρος πιθανότατα θα ζούσε παρότι υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου, αφού τελικά ο θάνατος του προήλθε από κακώσεις στον αυχένα κατά την πτώση του στο έδαφος!
Αυτό έδειξε το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε χθες το πρωί στην Πάτρα ο Ιατροδικαστής κ. Ανδρέας Γκότσης, ανατρέποντας ουσιαστικά τις ενδείξεις ότι ο θάνατος του άτυχου Κώστα προήλθε από ανακοπή.

Λόγω απόφραξης των αγγείων του – η οποία και διαπιστώθηκε- υπέστη το έμφραγμα και πέφτοντας προς τα πίσω χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι. Όμως έγινε υπερέκταση του αυχένα, με συνέπεια να υποστεί βαριές κακώσεις και ο άτυχος Κώστας να χάσει τη ζωή του!

Μια τραγική εξέλιξη, που έρχεται να προστεθεί στην ανείπωτη τραγωδία που ζουν από το απόγευμα της Παρασκευής τα αγαπημένα πρόσωπα του Κώστα Καραμέρου, ο οποίος «έφυγε» ενώ εργάζονταν μαζί με τον πατέρα του.

Μια πραγματικά τραγική σειρά συγκυριών, που δεν την χωρά ανθρώπινος νους, όπως δεν χωρούσε ότι ένας νέος άνθρωπος «έφυγε» τόσο πρόωρα. Πόσο δε μάλλον, όταν υπήρχε πολύ μεγάλη πιθανότητα ο Κώστας να ξεπερνούσε το έμφραγμα και τελικά ο θάνατός του οφείλεται σε κακώσεις αυχένα, πέφτοντας απλά στο έδαφος και όχι από κάποιο ύψος!

Το σοκ από την εξέλιξη αυτή είναι μεγάλο για τους δικούς του ανθρώπους, για τους φίλους του, που σήμερα στις 3 το μεσημέρι θα του πουν το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαλιάδας.

πηγη