Survivor – Σάκης Κατσούλης: Η αδερφή του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη συμμετοχή του: “Τον πλησίασε η παραγωγή και…” - ΒΙΝΤΕΟ

 

Η μεγαλύτερη αδερφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα, μίλησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και το Έλα Χαμογέλα για τον αδερφό της, το πώς αποφάσισε να μπει στο Survivor και τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Το Survivor είναι καθαρά αγωνιστικό και από τώρα και μετά θα φαίνεται πιο πολύ, και αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς» είπε χαρακτηριστικά η Μίνα Κατσούλη και ξεκαθάρισε πως ο αδερφός της δεν είναι υποχείριο του Αλέξη Παππά, καθώς είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Η Μίνα Κατσούλη, όμως, αποκάλυψε και κάτι που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα. «Ο Σάκης δεν έκανε αίτηση για να μπει στο παιχνίδι, τον πλησίασαν πολύ πριν μπει στο Survivor, του έκαναν μία πρόταση… Του είπαν ότι θέλουν να μιλήσουν μαζί του, γιατί έχουν ένα πρότζεκτ, πήγε μίλησε και τότε του είπαν ότι πρόκειται για το Survivor. Τον φώναξαν για το κάστινγκ, για τα αθλήματα, πήγε, πέρασε την πίστα και βγαίνοντας από εκεί, συναντήθηκαν με τη Μαριαλένα», ανέφερε.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα εξομολογήθηκε η αδερφή του Σάκη Κατσούλη