Κορονοϊός - Καταλήψεις στα Λύκεια την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας; Τί ζητάνε οι μαθητές - Στα e-mail των γονιών οι οδηγίες για τα self test και την προσέλευση - ΦΩΤΟ

 

Καταλήψεις στα Λύκεια, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να ετοιμάζονται και στην Πάτρα, ενώ σε σχολεία σε άλλα μέρη της Ελλάδας (όπως στον Άλιμο) έχει ήδη ανακοινωθεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μαθητές βρίσκονται σε σκέψεις να προχωρήσουν σε κατάληψη των Λυκείων, τα οποία αύριο Δευτέρα 12 Απριλίου ανοίγουν, όπως έχει ήδη επισήμως ανακοινωθεί. Γιατί οι μαθητές αντιδρούν; Όπως όλα δείχνουν, οι μαθητές προβληματίζονται για το χρονικό διάστημα που επαναλειτουργούν τα σχολεία, υποστηρίζοντας ότι είναι άσκοπο να λειτουργήσουν για δύο μόνο εβδομάδες τη στιγμή που ακολουθεί το κλείσιμο των σχολείων για το Πάσχα. Ισχυρίζονται ότι θα έπρεπε να ανοίξουν μετά τις διακοπές του Πάσχα, όπως θα γίνει ενδεχομένως με τα Δημοτικά και Γυμνάσια. 

Μέχρι τώρα, τίποτα δεν είναι οριστικό, ωστόσο υπάρχουν συζητήσεις για το τί θα γίνει αύριο. 

Στο μεταξύ, ήδη φτάνουν στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των γονέων, οι οδηγίες που θα ακολουθήσουν οι μαθητές των Λυκείων κατά την επιστροφή τους στα σχολεία. 

 

Διαβάστε επίσης