Δολοφονία Καραϊβάζ : Ο Μητσοτάκης καλεί Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου για την γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης

 

 

Έκτακτη συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη θα έχει συνάντηση στις 10:30 στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτάκης με αφορμή τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τον κ. Χρυσοχοϊδη να κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να εξιχνιαστεί γρήγορα η υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, ωστόσο το επικρατέστερο από αυτά τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από το έγκλημα βρίσκονται επαγγελματίες δολοφόνοι οι οποίοι πληρώθηκαν για να φέρουν εις πέραν την αιματηρή αποστολή τους.

Η ενέδρα που στήθηκε στον δημοσιογράφο φαίνεται να ήταν μελετημένη με την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ οι δράστες φαίνεται να παρακολουθούσαν για αρκετό χρονικό διάστημα τις κινήσεις του Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς γνώριζαν τι ώρα επέστρεφε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star που εργάζονταν στο σπίτι του, αλλά και το δρομολόγιο που θα έπρεπε να ακολουθήσουν μετά το χτύπημα τους για να φύγουν γρήγορα από την περιοχή.

Μάλιστα οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να συμμετείχε και τρίτο άτομο στη δολοφονία του δημοσιογράφου, με ρόλο να παρακολουθεί τη διαδρομή του Καραϊβάζ από τη στιγμή που έφυγε από το κανάλι ειδοποιώντας τους συνεργούς του που τον περίμεναν στη φονική ενέδρα.

https://www.in.gr/