Συλλυπητήρια Μουρίνιο στη βασιλική οικογένεια

Διέκοψε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου

Ο Ζοσέ Μουρίνιο διέκοψε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για να αποτίσει φόρο τιμής στον Δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππο, σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 99 ετών.

«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στη βασιλική οικογένεια» δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής της Τότεναμ στους δημοσιογράφους, πριν από το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League.

«Για να είμαι ειλικρινής, έχω έναν βαθύ, βαθύ, βαθύ σεβασμό για τη βασιλική οικογένεια. Όλα τα συλλυπητήριά μου. Δεν είναι μόνο αυτή η χώρα που μοιράζεται αυτό το συναίσθημα. Έχω μόνο θετικά συναισθήματα για το νόημα της οικογένειας. Λυπάμαι πολύ. Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η ζωή και πρέπει να συνεχίσουμε».

Οι Σπερς θριάμβευσαν με 6-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά ο Μουρίνιο είπε ότι το αποτέλεσμα εκείνο δεν έχει καμία σχέση με τον μεθαυριανό αγώνα, αφού η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έκτοτε έχει ανακάμψει.

«Πιστεύω ότι το 6-1 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Μπορεί να συμβεί. Φυσικά μπορεί να συμβεί, μεταξύ δύο μεγάλων (ομάδων), τα αποτελέσματα μπορούν να συμβούν με μεμονωμένο τρόπο» δήλωσε ο Μουρίνιο, που έχει διατελέσει τεχνικός και της Γιουνάιτεντ. Επίσης, τόνισε ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη, αφού τις θεωρεί ισοδύναμες.

«Νομίζω ότι αυτή είναι περισσότερο η πραγματικότητα. Δεν απέχουμε ο ένας από τον άλλο, νομίζω ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και για τις δύο ομάδες» είπε χαρακτηριστικά.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης