Πάτρα: Συνάντηση επιχειρηματιών της εστίασης με τον Αν. Υπουργό Ανάπτυξη και Επενδύσεων


 

Συνάντηση με τον Νίκο Παπαθανάση – Αναπληρωτή Υπουργό  Ανάπτυξη και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ ,με την παρουσία της βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χριστίνας Αλεξόπουλου, είχαν οι  επιχειρηματίες εστίασης ,Γιώργος Κούλης ,Δημήτρης Φάκαλος και Τάσος Γιατράς, την Τέταρτη 7/4, στο Υπουργείο Ανάπτυξης στην Πλ. Συνταγματος  .

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης  με τον κ. Παπαθανάση ,οι επιχειρηματίες συζήτησαν και με τον κ.Γιάννη Τσακίρη – Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και υπεύθυνος διαχείρισης προγραμμάτων ΕΣΠΑ. .

Οι συναντήσεις έδωσαν την ευκαιρία να εξηγηθούν ζητήματα,που θα εξαιρέσουν απο τις ενισχύσεις πληττόμενους απο την πανδημία όπως απο το πρόσφατο  πρόγραμμα επανεκκίνησης για την εστίαση ,αλλά και των προγραμμάτων που θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα .

Σχετικά με το πρόγραμμα επανεκκίνησης η κατανόηση των στρεβλώσεων ήταν άμεση και ίσως διορθωθούν με δεύτερη πρόσκληση ώστε να μη χαθεί επιπλέον χρόνος απ την εκταμίευση των δικαιούχων με τις αρχικές προϋποθέσεις

Διαβάστε επίσης