"Ήταν θέμα τιμής" υποστήριξε ο 72χρονος για την δολοφονία στην Κυπαρισσία

Για έναν λογαριασμό 143 ευρώ

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο 72χρονος δράστης της δολοφονίας του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, στην Κυπαρισσία.

Πληροφορίες που μεταδίδει το eleftheriaonline.gr, αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος υποστήριξε ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών ότι το έγκλημα "ήταν θέμα τιμής", ενώ διευκρίνισε ότι η διαφωνία του με το θύμα αφορούσε έναν λογαριασμό τηλεφώνου... ύψους 143 ευρώ. Φέρεται, μάλιστα, να ζήτησε από τις εισαγγελικές Αρχές να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

Ο 72χρονος οδηγήθηκε σήμερα στην εισαγγελία, υπό συνοδεία αστυνομικών, οι οποίοι απομάκρυναν τον κόσμο υπό τον φόβο έντασης και αποδοκιμασιών σε βάρος του δράστη. Ο ηλικιωμένος πήρε από τον εισαγγελέα Κυπαρισσίας προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, στις 12, για τη δολοφονία του άτυχου 39χρονου. Οι πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να του οριστεί συνήγορος από το δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης