Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ευχαρίστησε πάνω από 300 υγειονομικούς

08/04/2021 | 18:26

Ο δούκας του Κέιμπριτζ έχει εκφράσει τις ευχαριστίες του σε μερικούς ανθρώπους που τις αξίζουν πραγματικά – και είναι περισσότεροι από 300.

Από το Παλάτι του Κένσινγκτον εκδόθηκε δελτίο Τύπου που αποκαλύπτει ότι από τις αρχές του έτους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε με περισσότερους από 300 εργαζόμενους και εθελοντές του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας (NHS). Συγκεκριμένα μίλησε με τον καθένα προσωπικά μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης.

«Ο δούκας ήθελε να ελέγξει αν είναι καλά, όλοι εκείνοι που υποστηρίζουν το NHS αυτή τη στιγμή και να τους ευχαριστήσει για τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας της COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πραγματοποίησε 62 προσωπικές κλήσεις σε εργαζομένους στην πρώτη γραμμή σε νοσοκομεία, ιατρεία και φαρμακεία, προσωπικό και εθελοντές που συμμετέχουν στη χορήγηση του εμβολίου κατά της COVID-19, καθώς και σε τραυματιοφορείς και καθαρίστριες.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα

Δυτ. Ελλάδα: Οδύνη για το θάνατο 35χρονου αστυνομικού, πατέρα δύο παιδιών