Τον Λοΐκ Λαντρέ εξετάζει ο Παναθηναϊκός

08/04/2021 | 18:02

Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει αρχίσει σιγά-σιγά να «σταχυολογεί» περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, κυρίως απ’ τη γαλλική αγορά, που μένουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι και θα μπορούσαν να απασχολήσουν μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό.

Μία τέτοια περίπτωση είναι κι ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Λοΐκ Λαντρέ της Νιμ, ο οποίος μένει ελεύθερος την 1η Ιουλίου απ’ την ομάδα της Ligue 1 και φέρεται να ενδιαφέρει «ζεστά» τον general manager του «τριφυλλιού».

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2021/22 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στο «τριφύλλι», κάτι απολύτως λογικό, αφού είναι σε πλήρη εξέλιξη η μάχη των πλέι-οφ και η προσπάθεια της ομάδας να εξασφαλίσει μία θέση στο Conference League της επόμενης σεζόν.

Εντούτοις, ο Ντρεοσί έχει αρχίσει ήδη να κάνει μία σχετική προεργασία, με το όνομα του Λαντρέ να έρχεται σε πρώτο πλάνο, καθώς αναμένεται να γίνει μία κίνηση ενίσχυσης στα μετόπισθεν, απ’ τη στιγμή που οι «πράσινοι» έχουν μόνο τρεις καθαρόαιμους κεντρικούς αμυντικούς «πρώτης γραμμής» (Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Βέλεθ).

Ο 29χρονος στόπερ, ποδοσφαιρικό «προϊόν» της ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν, με θητεία σε Αζαξιό, Κλερμόν, Λανς, Πίζα και Τζένοα μετράει 15 συμμετοχές και 1 γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα, όμως απ’ τις αρχές του 2021 έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, όταν αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η διοίκηση της Νιμ.

Και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Παναθηναϊκό να τον έχει βάλει ήδη στο στόχαστρό του ενόψει καλοκαιριού…

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών