Πέθανε ο Βασίλης Σεβαστής – Είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό

08/04/2021 | 17:07

Πένθος για την οικογένεια του στίβου και του ελληνικού αθλητισμού για την απώλεια του Βασόλη Σεβαστή, που απεβίωσε σήμερα, Πέμπτη 8 Απριλίου.

Ο εκλιπών διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και πρόσφατα είχε εκλεγεί εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Στίβου στην ΕΟΕ. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, καθώς είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ο Βασίλης Σεβαστής γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 27 Μαΐου 1949 και υπήρξε πρώην πρωταθλητής στίβου (Δέκαθλο), καθηγητής φυσικής αγωγής, προπονητής στίβου και αθλητικός παράγοντας.

Από το 1997 έως το 2011 ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας και από το 2012 γενικός γραμματέας της, ενώ θήτευσε και σε άλλες διοικητικές θέσεις.

 

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών