Αυτός αποχώρησε από το Survivor – BINTEO

08/04/2021 | 12:07

 

Βραδιά αποχώρησης απόψε στο Survivor με τρεις συμμετέχοντες να διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Τριαντάφυλλος, Κώστας Παπαδόπουλος. Χριστίνα Κεφαλά και Αλέξης Παππάς διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με δυο να καταφέρνουν να συνεχίσουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος ενώ στην επόμενη ψηφοφορία τον ακολούθησε η Χριστίνα Κεφαλά από την μπλε ομάδα. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο Γιώργος Κόρομι, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την μπλε ομάδα, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος για την κόκκινη ομάδα τον Αλέξη Παππά.

Έτσι τον πρώτο, μα και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποιoς θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες είχε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των μπλε και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Χριστίνα Κεφαλά.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πανικός στο κέντρο της Πάτρας: Σωλήνας έφυγε από οικοδομή και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα – Στο ένα βρισκόταν μητέρα με ανήλικα παιδιά ΦΩΤΟ

Λευκάδα: 24χρονη κατέρρευσε ενώ της γίνονταν πρόταση γάμου – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ξάνθη: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο 16χρονοι που είχαν εξαφανιστεί την Κυριακή

Πάτρα: Ληστεία σε μίνι μάρκετ τα ξημερώματα – Ο δράστης απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο