Αυτός αποχώρησε από το Survivor – BINTEO

08/04/2021 | 12:07

 

Βραδιά αποχώρησης απόψε στο Survivor με τρεις συμμετέχοντες να διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Τριαντάφυλλος, Κώστας Παπαδόπουλος. Χριστίνα Κεφαλά και Αλέξης Παππάς διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με δυο να καταφέρνουν να συνεχίσουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος ενώ στην επόμενη ψηφοφορία τον ακολούθησε η Χριστίνα Κεφαλά από την μπλε ομάδα. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο Γιώργος Κόρομι, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την μπλε ομάδα, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος για την κόκκινη ομάδα τον Αλέξη Παππά.

Έτσι τον πρώτο, μα και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποιoς θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες είχε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των μπλε και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Χριστίνα Κεφαλά.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Από την Πάτρα η 19χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κορινθία – Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια